Pensiune Predeal - Pension No 107 | Predeal, Bd. Libertatii Nr. 107 | Tel. 0761.107.107

Despre noi

Predeal este un oraş minunat pentru a fi vizitat cu peste 82 hoteluri din care să alegeţi. Multe zone, fiecare cu o atmosferă distinctă, aşteaptă să fie descoperite pe raza oraşului. Predeal are multe atracţii pentru a fi explorate cu trecutul său fascinant, prezentul intrigant şi viitorul trepidant. Sunt atât de multe lucruri de făcut, încât veţi dori să mai rămăneţi măcar o săptămână în plus pentru a le încerca pe toate. Nu întârzia şi rezervă azi pentru a obţine cele mai bune promoţii la Pensiunea no 107.

Avem  respect deosebit pentru ospitalitate, pentru ca pretuim oamenii, pentru ca cinstim arta culinara. Pentru acestea si pentru multe altele, dragi oaspeti, veniti si lasati-va in grija noastra!Petreceti momente deosebite alaturi de noi.

No107 este mai mult decat o pensiune, este locul in care veti descoperi simbioza perfecta intre relaxare, confort si distractie, cadrul perfect al oricarui eveniment din viata dvs… Amintiri placute, de  neuitat!

Va invitam sa-i descoperiti farmecul aparte, caldura, linistea si sa deveniti clientii nostri fideli. Opriti-va, macar pret de cateva clipe, pentru a inspira aroma No107.

Pensiunea NO.107 Predeal

Pensiunea NO.107 Predeal

Call Now Button