Despre noi

  Descopera Pensiunea No107  din Predeal…

Cunoscuta de majoritatea obisnuitilor locului, ca fiind fosta pensiune “Picior de munte”, No. 107  a fost inaugurata in anul 2004, iar in 2021 a fost  renovata, pentru a  asigura o ambianta relaxanta, placuta si confortabila, astfel incat sa va simtiti acasa, revenind aici oricand cu placere atunci cand doriti sa petreceti momente de neuitat, alaturi de familie sau prieteni.

Pensiunea este perceputa ca si o a doua casa datorita mediului familiar. Ne cunoastem deja oaspetii, incercam sa ne adaptam cerintelor acestora si astfel am creat spatii de cazare adaptate familiilor cu copii. Astfel avem 5 apartamentele cu doua dormitoare si o singura baie. Celor fara copii va oferim 11 camere duble si 1 camera tripla.

Avem  respect deosebit pentru ospitalitate, pentru ca pretuim oamenii, pentru ca cinstim arta culinara. Pentru acestea si pentru multe altele, dragi oaspeti, veniti si lasati-va in grija noastra! Petreceti momente deosebite alaturi de noi.

No107 este mai mult decat o pensiune, este locul in care veti descoperi simbioza perfecta intre relaxare, confort si distractie, cadrul perfect al oricarui eveniment din viata dvs… Amintiri placute, de  neuitat!

Va invitam sa-i descoperiti farmecul aparte, caldura, linistea si sa deveniti clientii nostri fideli. Opriti-va, macar pret de cateva clipe, pentru a inspira aroma No107.

Va invitam sa petreceti cateva zile intr-un peisaj mirific, alegand intre spatiul generos al unui apartament sau intimitatea unei camere ce va ofera o superba panorama asupra muntilor si veti constata o senzatie de confort si caldura ce va face sa reveniti cat mai curand.

camere duble

apartamente

camera tripla

restaurant
Ne inconjoara

Peisajul Mirific

Ne recomanda

Confortul si caldura atmosferei

Perfect

Pentru familiile cu copii

Aproape de

Partia de ski Clabucet

Galerie foto

Cazare cu restaurant,  jacuzzi si sauna in  Predeal doar la...

      Pension No107

PREDEAL Vremea pe 7 zile
Directii catre Pension no107