Evenimente

Situata in zona Cioplea din Statiunea Predeal, Pensiunea No 107 este alegerea potrivita pentru petrecerea timpului dumneavoastra liber. Va stam la dispozitie oferindu-va cele mai bune servicii de cazare la amplasamentul situat la doar 100m de Club Office si al 1.5 km de partia Clabucet.

 

 

Facilitati pensiune

Pentru detaliile referitoare la pensiune incercam sa va detaliem specificul unitatii noastre astfel:

CAPACITATE CAZARE SI DOTARE SPATIU
Pe langa cele 45 de locuri de cazare structurate in 11 camere duble, 5 suite si 1 camera tripla, Pensiunea No 107 va pune la dispozitie un restaurant cu 90 de locuri, iar pentru intalniri si seminarii va oferim spatiul adecvat conferintelor, cu toate dotarile aferente (video proiector, ecran, flipchart).

In cazul grupurilor mai numeroase putem asigura cazare si masa pentru aproximativ 150 de persoane.

ACTIVITATI
• Pentru activitati de agrement in cadrul locatiei si in apropiere putem intermedia cu diferiti colaboratori precum Scoala de Ski, inchirieri biciclete, ATV si buggy.

 

Politici de anulare si rezervare

Pentru garantarea rezervarilor, Prestatorul solicita o plata anticipata de minim 40% din c/v serviciilor comandate care va fi efectuata de Beneficiar in termen de maxim 2 zile in momentul confirmarii rezervarii. Pentru turistii individuali a caror plata nu a fost efectuate in avans, acestia vor achita direct la Receptie tariful inscris in Voucher-ul de rezervare. Comisionul Beneficiarului va fi remis acestuia in baza facturii fiscale trimisa de Beneficiar Prestatorului.
In caz de neprezentare, suma achitata in avans este pierduta integral.
Rezervarile sunt garantate pana la ora 18 a zilei de sosire.
In caz de neanulare sau neprezentare, Prestatorul va pierde suma achitata in avans.
Avansul este de 40% din valoarea serviciilor, iar plata finala se va face pana la data incheierii sejurului. 
Depasirea termenului de plata determina aplicarea unei penalitati de 0.3% pentru fiecare zi de intarziere, procent aplicat la suma neachitata. 

rezerva o camera astazi

Directii catre Pension no107