CENTRU SPA

 

O după-amiază petrecută în centru nostru Spa este modalitatea ideală de relaxare pentru oricine dorește să lase în urmă grijile și stresul vieții cotidiene…

SAUNA

Avantajul saunei uscate din lemn in scopuri terapeutice este de nedescris. Sauna practicata in mod corect, va avea cu siguranta rezultate uimitoare pentru minte si trup. In primul rand caldura provoaca transpiratia pe intreaga suprafata a pielii. Toxinele acumulate in corp, vor iesi prin pori, astfel veti simti o relaxare si energizare totodata a intrgului organism. Aspectul pielii usor imbujorat va fi lucios si curat, iar elasticitatea pielii va fi crescuta.

JACUZZI

Eliminarea stresului este vitala pentru toata lumea, insa deseori este trecuta cu vederea, minimizata si lasata in urma pana se ajunge in situatii critice. Relaxarea regulata ar trebui sa faca parte din rutina zilnica, iar un jacuzzi este o solutie excelenta.
Relaxarea este unul dintre beneficiile de top ale utilizarii jacuzzi-ului. Combinatia armonioasa de caldura, masaj si flotabilitate ajuta la limpezirea mintii si la relaxare. Pe langa faptul ca ofera senzatia reconfortanta de seninatate, jeturile de jacuzzi usureaza, de asemenea, muschii stresati, facandu-te sa te simti ca un nou nascut.